Home Reiseliv Overnatting
19
jul 11
Sist oppdatert 27. juli 2011

Innkvartering

altFor at du skal kunne finne et sted å bo, tilbyr Pireus det som passer best for enhver. Hotellene tilbyr sine gjester den beste service og kvalitet, samtidig som du kan nyte en rekke aktiviteter og underholdningstilbud for alle! Ved kysten ligger de fine restaurantene på rekke og rad, og barene serverer lokale spesialiteter, inkludert ferskfanget sjømat.

Ta deg en gåtur langs kysten eller utnytt de mange forskjellige fasilitetene du kan finne. Du finner det meste i nærheten av leilighetene i Pireus, frokostserveringen gir deg en ide om det å bo ved Middelhavet, kombinert med den moderne følelsen av en storby.

Sikkert er det at Pireus er en storby, noe ikke alle vil foretrekke. Men vær åpen og oppdag byen med dine egne øyne, og du vil se at Pireus ikke bare er en storby. Finn det vakre Pireus har å by på, og ha et behagelig opphold i vår by.

Vi kan hjelpe deg å finne innkvartering du ønsker, til best pris. La oss få vite dine ønsker, og vi kan arrangere din ferie.

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer