19
jul 11
Sist oppdatert 25. juli 2011

Videregående

I denne seksjonen finner du lite over de forskjellige utdanningssentrene og adressene deres i Pireus.

Generelle mål:

Målet med videregående utdanning er å bidra til den helhetlige, harmoniske og balanserte utviklingen av studentenes mentale og psykosomatiske fakulteter, slik at uavhengig av kjønn og status, har de sjangsen til å utvikle integrerte personligheter og å leve et kreativt liv.

Struktur:

Videregående utdanning tilbyr to sykluser. Den første gjennom gymnaset og den andre gjennom en generell, klassisk, teologisk eller teknologisk karriere og polytekniske skoler.

VIDEREGÅENDE SKOLE

Den videregående skolen har som mål å komplettere meningen med utdanning.

a) Å forstå sosialrealitet på en dypere måte. Å gjøre de korrekte valg angående videre studier og bli professjonelt etablert. Å forme deres karakterer og personligheter slik at de kan integrere seg på en harmonisk måte, og bidra til den finansielle, sosiale og kulturelle utviklingen av landet.

b) Å gjøre bevisst på meningen med kristne ortodokse moraler, og dedikasjon til humane verdier. Å forstå viktigheten, demokratiske dialoger og deltakelse i felles aktiviteter.

c) Å oppnå en dypere og mere meningsfyllte kunnskaper og selvforståelse, for å kunne samarbeide med rettferdighet og kreativ ånd, fysikken, kunsten, og sivilisasjonen til Hellas og verden.

d) Å utvikle en spørrende holdning gjennom studier, og ha en dypere kjennskap til historiske begivenheter (gresk eller globalt), og å kjenne historien om kunst og vitenskap.

e) Å utvide kunnskapen og språkevnen ved å utvikle estetiske kriterier og kvaliteten av deres kunstneriske uttrykk.

Mestringen av bevegelseslære og dendenser innenfor atletiske aktiviteter.

Forskjellige typer videregående skoler:

  • Generell
  • Klassiske studier
  • Teknikk og profesjoner

 

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer