19
jul 11
Sist oppdatert 02. august 2011

Ungdomsskole

DEN GRESKE UNGDOMSSKOLEN

Den generelle meningen med ungdomsskolen er å fremheve tenkemåter innenfor de bredere målsettingene av utdanning, en komplett utvikling av elevene på en relevant måte innenfor rammene til aldersgruppen og de relevante kravene i virkelig liv.

Mer spesifikt hjelper ungdomsskolen eleven med: Å utvide deres verdifølelser (moral, religion, etnisitet, menneske og andre verdier) for å tilpasse deres oppførsel deretter. Å kontrollere og lage vei for deres personlige følelser til kreative mål og menneskelig aktivitet. Å komplettere og kombinere deres kunnskapsnivå med relevante sosiale saker og problem, for å samarbeide suksessfyllt i forskjellige situasjoner. Å lete etter løsninger på problemer i livet med en ansvarlig holdning, innenfor kreativ dialog og kombinerte tiltak

- Å kultivere elevenes språklige evne for å kunne transportere deres tanker både i verbale og skriftlige uttrykk klart og tydelig.

- Å utvikle deres fysikk normalt, for en forbedret funksjon for det fysiske mennesket, og dyrke bevegelsestendenser og evner.

- Å gjenkjenne forskjellige former for kunst og forme deres estetiske dømmekraft.

- Å oppdage deres evner og tendenser, talent og interesser. Å oppnå kunnskap innenfor forskjellige profesjoner og målsette deres fremtidige forbedring innenfor rammer av sosialt, kulturelt og økonomisk liv, med hensikten å utvikle seg harmonisk som menneske og fremtidige arbeidere som forstår den rettferdige deltakelsen i mentalt og manuelt arbeid i sosial fremgang og utvikling.

- Ungdomsskolestudenter går igjennom tre år og deles inn i tre klasser; A, B og C.  I den første klassen avsluttes grunnskolen uten eksamener. Elever som fullfører de tre årene mottar et vitnemål for fullførelsen.

Forskjellige typer ungdomsskole:

Ungdomsskolen er delt inn i morgen og kveld. Kveldsklassene er for arbeidende elever som har fullført 14 år. Den generelle ungdomsskolen er for alle klasser. Nylig har sport- og musikkstudier blitt introdusert til ungdomsskoler i noen byer.

Antall elever i hver klasse eller seksjon må ikke overgå 30. Klasser med flere enn 30 elever er for mye anstrengelse.

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer