Home Kultur
19
jul 11
Sist oppdatert 26. juli 2011

Kultur og Underholdning

Pireus er en storby som aldri står stille, også kulturelt. Du kan finne teater, kino, utstillinger, konserter og mye mer. Spesielt om sommeren er det mye som skjer utendørs. For å finne ut hva som skjer i byen, hvor du bør go, og når du bør dra dit, ta en titt på de følgende sidene.

Velkommen til vεr underholdningsdel. Pireus tilbyr en økende mengde fasiliteter for at du skal nyte din fritid. Vi har gleden av å tilby deg diverse eksklusive barer, caféer, som serverer flotte drinker og snacks, nattklubber av den sorten du gir deg hen til hele natten til solen står opp.

På grunn av Pireus' historie finnes mange historiske steder og museer der du kan oppleve det å leve noen dager i samspill med slik det har vært før. Konserter, spesielt om sommeren under stjernene, utstillinger, kinoer eller teater. Uansett hva hjertet ditt begjærer vil du finne i det multikulturelle programmet.
I alle typer sport finnes forskjellige fasiliteter. Spesielt seiling og vindsurfing er gode valg.

I løpet av det tjuende århundre har menneskets trang til underholdning hatt en stor økning, gamle verdier har blitt satt i skyggen. Men selv i en storby som Pireus finner du tradisjoner, middelhavets eleganse og harmoni, selv om noen av dem kanskje ikke møter dine behov.

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer