19
jul 11
Sist oppdatert 21. juli 2011

Strender

Poros har mange vakre strender, men de som skiller seg ut fra resten er:

Monastiri, på østsiden, er en rolig strand med klart vann og pittoreske tavernaer. Plassert under høyden der et kloster er bygd like ved pinjetreskogen med lukseriøse hotell. Området er passende for scuba diving.

Kanali er en vakker sandstrand, som ligger like etter den lille broen som knytter sammen 'Progymnastirio' til 'Settlement' like ved Poros strand. Den har svært gode fisketavernaer ved sjøen, og en vakker utsikt til det åpne havet og villaer med leiligheter for leige.

Askeli, en ganske stor strand med strandvolleyballbane, ligger få kilometer nord-øst for havnen. Der er barer, butikker og tavernaer. Flere hoteller og rom for leige, disse er helst vertskap for familier. Der finnes vannsport og et interessant natteliv.

I nord ligger stranden Vagionia. Den er passende for alle typer fiske. Under vann finnes en antikk gresk by der veier og hus kan sees tydelig.

Den Russiske Havnen er en vakker og pittoresk bukt, annonsert som historisk bevaringsverdig monument på grunn av sin storartede arkitektur og historiske interesse. Ovenfor er den lille øya Daskalio. Ved siden av er Gerolimenas med den steinete øya Petra.

Neorio er en av de vakreste strendene på Poros. Den ligger på vestsiden blandt pinjetrær. Her finnes hoteller, rom til leige, restauranter og supermarked. Her er også en vannskiskole, fasiliteter for vannpolo, alle typer vannsport. Om natten finnes Club Kalypso langs sjøsiden, blandt pinjetrærne.

Love little Port, et svært romantisk sted der en kan nyte det grønne og klarblåe vannet, svømme og campe - under pinjetrærne!

Aspros Gatos (hvit katt) er en pittoresk strand med fisketavernaer og flotte leiligheter til leige. Plassert ovenfor progymnastirio veldig nært Poros by.

Lemon Forest er et stort område fullt av sitrontrær og mange vann og vannmøller. Skogen leder til Plaka og Alikes med sandstrender vendt mot Bourtzi. Fra toppen er utsikten fra Lemon Forest flott og panoramisk. Det er det mest beundringsverdige synet av Poros i greske kinofilmer.

På nesten alle strendene finnes fasiliteter for vindsurfing og andre vannsporter.

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer